Leverantörer

Här kan du hitta och läsa mer om våra leverantörer som vi arbetar med.

Svegab

Svegab är ett litet smidigt fungerande grossistföretag inom golvbranschen i södra Sverige med huvudkontor i Växjö. Efter nära 40 år i branschen är Svegab välkänt och etablerat. Hög kompetens och servicenivå samt snabba leveranser är Svegabs styrka.                  

Läs mer om Svegab HÄR

Ardex

ARDEX är idag ett välkänt varumärke över hela världen. En av världens mest framgångsrika tillverkare av snabba spackel, bygg- och plattsättningsbruk samt golvlimmer. Alltid med högsta kvalitet.

Läs mer om Ardex HÄR

BerryAlloc

BerryAlloc är ett nytt varumärke inom golv och vägg som ersätter de tidigare varumärkena Berry Floor och Alloc. BerryAlloc är en kraftfull global leverantör som erbjuder högtryckslaminat, laminat, parkett, klick vinyl och väggar.

Läs mer om BerryAlloc HÄR

Tarkett

Med mer än 130 år av historia, är Tarkett världsledande på innovativa och hållbara golv. Tarkett erbjuder golv lösningar som är anpassade till de särskilda behoven hos sina kunder. Designad för att ta itu med de många krav på inre och yttre utrymmen, vart och ett av dem ger unika fördelar för slutanvändaren.

Läs mer om Trakett HÄR

Gerflor

Gerflor Scandinavia startade sin verksamhet 1984. Idag är vi 17 anställda med lager och nordiskt huvudkontor i Vestby, som ligger 5 mil söder om Oslo.

Sedan starten har dem representerat Europas näst största producent av golvmaterial.

Läs mer om Gerflor HÄR

Bona

Bona är ett familjeägt företag grundat 1919. Dem har sitt huvudkontor i Malmö och har dotterbolag och återförsäljare i över 70 länder världen över. Dem erbjuder produkter för installation, underhåll och renovering av trägolv under hela deras livslängd.

Läs mer om Bona HÄR

Forbo

Forbo är en värlsledande tillverkare av golv, lim för byggnadsändamål och transportbandssyteam. Deras högkvalitativa produktsortiment innefattar blandannat linoleumgolv,plastgolv, parkettgolv och laminatgolv som förenar funktion, färg och design. Dem säljer och marknadsför även ett brett sortiment av tillbehör för golv såsom spackel, fogmassor, lim, golvlister och profiler.

Läs mer om Forbo HÄR

Golvabia

Golvabia är ett av Sveriges ledande företag inom golvbranschen med mer än 60 år i branschen. Dem marknadsför golmaterial för såväl hem som offentlig miljö.

Läs mer om Golvabia HÄR

Kährs

Ur erfarenhet uppstår många idéer. Kährs har jobbat med trä i mer än 150 år och är idag en av de äldsta trägolvstillverkarna i världen. Dem är också en av de mest innovativa.

Läs mer om Kährs HÄR

Osmo

Klar, djup, naturligt ofärgad eller spännande infärgning? Osmo har allt för att få vackra, slitstarka hårdvaxoljade golv och andra ytor inomhus. 

Läs mer om Osmo HÄR

Hey'di

Hey'di startade sin verksamhet 1968. I produktsortimentet ingår främst vattentät beläggning av cement och betong, det inkluderar även cementbaserade dekorativa gips, plåster och spackel, kakelfix och fogar, membransystem, spackel och en mängd specialprodukter för olika ändamål inom bygg.

Läs mer om Hey'di HÄR

Kjellbergs

Kjellbergs Agenturer AB är ett familjeföretag som riktar sig mot företag som arbetar med golvslipning och golvläggning. Företaget grundades 1975 och har sedan dess varit verksamt som leverantör inom golvbranschen.

Läs mer om Kjellbergs HÄR

Polytuft

Dem importerar mattor för vidare försäljning till detaljister och fackhandlare. Dem designar och utvecklar även mattor till matt- och möbelbutiker. Med ett väldigt brett sortiment kan Polytuft tillhandahålla det mesta inom mattor.

Läs mer om Polytuft HÄR

Duri

Duri marknadsför produkter till tre huvudkundgrupper: golvproffs, föreskrivare samt återförsäljare inom gör-det-själv-sektorn. Duri delar upp produktsortimentet i tre affärsområden, proffs, hemma och projekt. 

Läs mer om Duri HÄR